
January 02 2012 · TV Eteris
Laidoje „Ką manai?“ – M.Mikutavičiaus apšilimas prieš didįjį startą
TV3 laidos „Ką manai?“ vedėja Agnė Armoškaitė šįvakar, sausio 2-ąją, 17.40 val. savo studijoje sulauks ypatingo svečio. Prakalbus…
By Zaliukas
Read More
TV3 laidos „Ką manai?“ vedėja Agnė Armoškaitė šįvakar, sausio 2-ąją, 17.40 val. savo studijoje sulauks ypatingo svečio. Prakalbus…

Žiūrovai, pasiilgę Ramūno Cicėno, Rimantės Valiukaitės ir Giedriaus Savicko parodijų, turėtų nepraleisti progos ir sekmadienio vakarą įsijungti BTV. Legendinė „Mano…

Jau lapkričio 4-ąją žiūrimiausios televizijos TV3 laida „Žvaigždžių dešimtukas“ pradedama rodyti nauju, žiūrovams dar patrauklesniu laiku - pirmadieniais 20.30…

Tris mėnesius trukusio grandiozinio TV3 realybės šou „Paslapčių namai“ šeštadienį vykusiame superfinale didele žiūrovų balsų persvara nugalėtoju pripažintas Gintautas Katulis. …

Piršlybos - akimirka, kai vyras paprašo savo mylimosios rankos, - yra vienas labiausiai jaudinančių įvykių gyvenime. Tiesa, noras išradingai, originaliai ir grandioziškai…

Kovo 8-osios proga LNK laida „Yra, kaip yra“ pristato diskusija apie grožį. Pigią kosmetiką naudojančios merginos net neįtaria, kad…

Vyras, kurio gyvenimo moteris - fatališko grožio dainininkė, filmų garsintoja Inga Valinskienė, atsiradęs greta kitų dailiosios lyties atstovių, rodos, turėtų likti…

Jau šį sekmadienį, rugsėjo 9-ąją, 18.25 val. TV3 eteryje debiutuos šviečiamoji laida „Skaitmeninės televizijos desantas“, kuri žiūrovams atsakys…

Daugelis moterų svajoja apie skaniai gaminantį vyrą, sugebantį patiekti ne tik šventinę vakarienę, bet ir greitai sukurpti eilinės dienos pietus…

TV3 spalio 4-ąją – Šv. Pranciškaus, pasaulinę gyvūnų globos dieną, – siūlo praleisti su analogų Lietuvoje neturinčia programa. „Žvėriški talentai 2012…

Žiniasklaidos rinkoje lyderiaujanti UAB „TELE-3â€, priklausanti tarptautiniam koncernui „Modern Times Groupâ€, bei „Lietuvos ryto†televizija pratęsė bendradarbiavimą su vienais…

Jau kitą savaitę į kosmosą iš NASA skrydžių bazės kils pirmasis lietuviškas palydovas „LitSat-1“, iš kurio vėliau bus ištransliuoti…

„Noriu dalintis su žmonėmis džiaugsmu valgyti“, - sako kulinarinės knygos ir kulinarinio dienoraščio internete autorė Agnė Jagelavičiūtė, nuo naujojo LNK sezono dirbsianti premjerinio šou „Skonis“ teisėja. „Pasimatykime virtuvėje“ knyga ir dienoraščiu išgarsėjusi Agnė savo profilyje „Facebooke“ nepateikia receptų kaip dabar madinga, o dalinasi idėjomis su tais, kurie ieško įkvėpimo virtuvėje. Maisto kultūra Agnei įskiepyta nuo pat vaikystės - jų šeimai bent kartą per dieną buvo privalu susitikti prie bendro stalo, o tėčiui iškepti Velingtono kepsnį buvo vienas juokas. Dar būdama maža mergaitė Agnė pusrytinius blynelius cukraus pudros patale su šviežia gervuogių uogiene gaudavo į lovą - taip pamažu išmoko pamilti virtuvę ir kulinariją. Didžiausio kulinarinio šou teisėja tapsianti Agnę darsyk pakartoja virtuvės guru Gordono Ramsey pasakytą mintį, kad gaminti gali visi. „Savo komandoje norėčiau matyti ir mamą, kuri iki beprotybės ištobulino keksiukų kepimą, ir mažulyčio šeiminio restoranėlio kur nors Jurbarke šefą. Gal abu svajoja apie didelę virtuvės virtuozo karjerą. Tai šansas abiems, ir aš laukiu tokių žmonių šiame naujos kartos LNK šou“, - sako Agnė. „Norėčiau savo komandoje išradingų drąsių ir ... greitai gaminančių žmonių. Aš visada stengiuosi gaminti lėtai, bet man neišeina. Todėl niekada nekepu Romo bobų, nes jas gaminant negali lakstyti po namus, trankyti durimis ir šokti. Seniau kaime moterys prieš kepdamos Romo bobas pirma iš gryčios vaikus išvarydavo“. Pasak Agnės, „Skonyje“ ji labiausiai kreips dėmesį š išmonę. „Visų pirma patiekalas turi atrodyti gražiai, jame turi būti įdėta išmonės. Man nerūpi snobiški dalykai. Gražiausia tada, kai žmogus iš paprastų dalykų gali sukurti stebuklą. Todėl aš nevertinu Serrano kumpio labiau už lietuvišką kiaulienos kumpį. Man vienodai aukštas lygis ir „Noma“ restoranas Kopenhagoje, į kurį patekti eilėje laukiau ištisus metus, ir močiutės kotletukai su gelsve“. Virtuvės gurmanė Agnė sako neturinti firminio patiekalo. „Firminis patiekalas, mano galva, reiškia tai, kad žmogus nėra atsipalaidavęs virtuvėje. „Ką gaminsiu, visada sugalvoju paskutinę minutę, vaikščiodama po parduotuvę ar turgų. Man nesvarbu išsirinkti recepto, lemia tai, ką užmatau šviežio, ką tik atvežtą ūkininko ant prekystalio“. Naujo formato kulinarinis šou „Skonis“ Lietuvoje per LNK vienu metu pasirodys su premjeromis dvidešimtyje šalių. Jis vadinamas geriausiu ABC kanalo laidos debiutu per dvejus pastaruosius metus.

Rugsėjo 5 dieną naujajame TV3 televizijos rudens sezone prasideda lenktynės, kokių dar nesate matę. Geriausiu pasaulyje pripažinto kulinarinio žurnalo redaktorius…

43 metų darbo stažas visuomeninio maitinimo įstaigose. 23 metų vadovavimo patirtis. Nuo darbo sporto rūmų vyriausybiniame bufete iki vadovavimo vienam…

Vien aktoriumi Tomo Erbrėderio nepavadinsi. Jis - dar ir pedagogas, menotyrininkas, teatro režisūros magistras ir tiesiog labai veiklus žmogus. „Serialai mano…
Sveiki
, klausimus ,